Gevulde paprika met gehakt 4 personen
Ingrediënten:
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de ui in snippers. Maal de knoflook fijn. Snij de punt paprika in reepjes. En snij de tomaten in blokjes. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak het gehakt in 3 minuten rul. Voeg vervolgens de ui en knoflook toe in de pan en bak dit 2 minuten mee. Schep de puntpaprika en tomaat erdoor. Voeg de kruiden toe en laat dit nog 10 minuten opstaan op laag vuur. Snijd de kapjes van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Zet de paprika’s in de ovenschaal. Vul de paprika’s met het gehaktmengsel. Leg de kapjes erop en vul de ovenschaal met heet water, verkruimel het bouillonblokje boven de ovenschaal zodat er bouillon ontstaat. Stoof de paprika’s in de voorverwarmde oven in 40 minuten gaar. Kook intussen de rijst gaar. Zet de paprika’s op 4 borden en doe de rijst er omheen.
Eetsmakelijk
kvk: 30028630
btw nr. : NL0650879866B80
tel nr. : 0650879866