Blogopmaak

Fruta Fresca

Auberginesalade

Auberginesalade met peper

Ingrediënten:


  •  3 grote aubergines
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • 2 Rode chilipeper
  • verse munt
  • peterselie
  • Peper en zout
  • pijnboompitten

Bereiden:



Snij de aubergines in dikke plakken. Zet een grillpan op hoog vuur. Grill de aubergineplakken in 2-3 minuten aan elke kant, tot ze gaar zijn en lichte schroeiplekjes vertonen. Leg ze in een hittebestendige kom en laat ze afgedekt 15 minuten rusten. Meng in een kommetje 2 eetlepels olijfolie en de 2 eetlepels rode wijnazijn. Voeg de munt, de peterselie en de rode peper naar gewenste hoeveelheid toe. U kunt eventueel nog peper en zout toevoegen. Mix alles goed door elkaar. Snij de aubergine in reepjes van uw eigen gewenste dikte. Schep deze vervolgens in een schaal. Schenk de dressing erover. Mix alles goed door elkaar waardoor u een heerlijke auberginesalade krijgt. U kunt nog eventueel pijnboompitten toevoegen.

 

Eetsmakelijk.

Producten Recept .pdf
door Fruta Fresca 1 april 2022
Andijvierolletjes 4 personen
door Fruta Fresca 1 april 2022
Bietensoep 4 personen
door Fruta Fresca 1 april 2022
Griekse boerensalade 4 personen
door Fruta Fresca 1 april 2022
Gevulde paprika met gehakt 4 personen
door Fruta Fresca 1 april 2022
Griekse tosti 1 persoon
door Fruta Fresca 1 april 2022
Chinese kip uit de wok 4 personen
door Fruta Fresca 1 april 2022
Pastinaak courgette soep 2 personen
door Fruta Fresca 1 april 2022
Smoothie met spinazie 2 personen
door Fruta Fresca 1 april 2022
Wraps met makreel en bietjes 4 personen
Meer posts
Share by: