Ingrediënten:
Bereiden:
Snij de aubergines in dikke plakken. Zet een grillpan op hoog vuur. Grill de aubergineplakken in 2-3 minuten aan elke kant, tot ze gaar zijn en lichte schroeiplekjes vertonen. Leg ze in een hittebestendige kom en laat ze afgedekt 15 minuten rusten. Meng in een kommetje 2 eetlepels olijfolie en de 2 eetlepels rode wijnazijn. Voeg de munt, de peterselie en de rode peper naar gewenste hoeveelheid toe. U kunt eventueel nog peper en zout toevoegen. Mix alles goed door elkaar. Snij de aubergine in reepjes van uw eigen gewenste dikte. Schep deze vervolgens in een schaal. Schenk de dressing erover. Mix alles goed door elkaar waardoor u een heerlijke auberginesalade krijgt. U kunt nog eventueel pijnboompitten toevoegen.
Eetsmakelijk.
kvk: 30028630
btw nr. : NL0650879866B80
tel nr. : 0650879866